Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Πρόγραμμα Internship i-work@nbg

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Internship "i-work@nbg", η Εθνική Τράπεζα προσκαλεί νέους και νέες, με γνώσεις σε εξειδικευμένους τομείς δραστηριότητάς της, να συμμετάσχουν στον εταιρικό μετασχηματισμό του Ομίλου!

Το Πρόγραμμα θα προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να αποκτήσουν, μέσω έμμισθης πρακτικής άσκησης, τεχνογνωσία και επαγγελματική εμπειρία σε συγκεκριμένα αντικείμενα του τραπεζικού χώρου, υποστηρίζοντας την ένταξή τους στην αγορά εργασίας. 

Στο πλαίσιο αυτό, η Εθνική Τράπεζα ανακοινώνει για το 2021 20 συνολικά θέσεις πλήρους απασχόλησης, διάρκειας 6 έως 12 μηνών. 

Αν θέλεις να συμβάλεις στο όραμα του εταιρικού μετασχηματισμού του Ομίλου, σε ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον, γίνε μέλος της ομάδας μας!

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα ξεκινά στις 17.06.2021 και ολοκληρώνεται στις 04.07.2021.

Στην Εθνική Τράπεζα σε περιμένουμε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί την επόμενη μέρα!


 Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους έως την Κυριακή 04.07.2021, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο αναφέροντας με σειρά προτεραιότητας τις θέσεις για τις οποίες ενδιαφέρονται (μέχρι 2 θέσεις).

Οι υποψήφιοι που θα κληθούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής  θα χρειαστεί να αποστείλουν στη συνέχεια σε ηλεκτρονική μορφή τα πιστοποιητικά σπουδών τους.

 


Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Στρατηγικής & Επιχειρησιακής Αποτελεσματικότητας Ανθρώπινου Δυναμικού Τράπεζας και Ομίλου,


​καλώντας στα τηλέφωνα:

210 334 2043          210 334 2165
210 900 7269           

​                                   
​ή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
i-work@nbg.gr