Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις


Στην Εθνική Τράπεζα πιστεύουμε ότι ο αγροδιατροφικός τομέας μπορεί να αποτελέσει έναν ισχυρό πυλώνα μετασχηματισμού της ελληνικής οικονομίας προς την κατεύθυνση της εξωστρέφειας, της καινοτομίας και της δημιουργικότητας.

Γι’ αυτό, αναπτύξαμε την πρωτοποριακή πρωτοβουλία στήριξης επιχειρήσεων αγροδιατροφής, "GROWTH IN AGRIFOOD". 

Ένα πλέγμα δράσεων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για όλους εσάς που ασχολείστε με την παραγωγή ή τη μεταποίηση τροφίμων και οραματίζεστε να προσδώσετε στις δραστηριότητές σας ισχυρές αναπτυξιακές προοπτικές και εξαγωγικό προσανατολισμό.

Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν την παροχή πολύπλευρης συμβουλευτικής υποστήριξης, γύρω από την έναρξη ή την ανάπτυξη των εργασιών σας, την ενίσχυση  των πωλήσεων σας σε Ελλάδα και εξωτερικό, την προστασία του σήματός σας, καθώς και την προβολή και την προώθηση των προϊόντων σας, διεθνώς.

 

Τι σας προσφέρει η πρωτοβουλία “GROWTH IN AGRIFOOD”

Μέσω της πρωτοβουλίας GROWTH IN AGRIFOOD, έχετε τη δυνατότητα:

- να αναπτύξετε συνεργασίες με εμπορικές εταιρείες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μέρος του συναλλακτικού σας κυκλώματος

- να έρθετε σε επαφή με διάφορους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς οργανισμούς ή θεσμούς (πανεπιστήμια, υπουργεία, επιμελητήρια, κ.ά.) που μπορούν να δώσουν ώθηση στις επιχειρηματικές σας προσπάθειες

να συμμετέχετε σε διοργανώσεις συνεδρίων, ημερίδων, workshops και διάφορων εκδηλώσεων δικτύωσης, καθώς και σε διεθνείς διαγωνισμούς και εκθέσεις προϊόντων στο εξωτερικό.

 


Με την πρωτοβουλία “GROWTH IN AGRIFOOD”:

-στηρίζουμε τον εκσυγχρονισμό του παραγωγικού μοντέλου της χώρας,
-ενισχύουμε την καινοτομία και την εξωστρέφεια στις δραστηριότητες των επιχειρήσεων,   
-προσθέτουμε αξία στον δυναμικά αναπτυσσόμενο αγροδιατροφικό τομέα.


Με το κύρος και την αξιοπιστία της Εθνικής Τράπεζας, το "GROWTH IN AGRIFOOD" φιλοδοξεί να αποτελέσει σταθερό πυλώνα ανάπτυξης κάθε μικρομεσαίου επιχειρηματία που θέλει να δει τα προϊόντα του να "κατακτούν" την εγχώρια, αλλά και τις διεθνείς αγορές, μέσα από ένα πλέγμα συνεργασιών και συνεργειών, με κεντρικούς άξονες την καινοτομία στην παραγωγή, την απαράμιλλη ποιότητα και την δυναμική επέκτασης.


Ημερίδα της Εθνικής Τράπεζας για τον αγροδιατροφικό τομέα:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη Ημερίδα “Growth in agri-food” που πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 2018, στο Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών, με στόχο την ανάδειξη ευκαιριών και συνεργασιών που υπάρχουν για τα ελληνικά προϊόντα και τους Έλληνες παραγωγούς, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δείτε τις παρουσιάσεις των ομιλητών:

- Τζέση Βουμβάκη, Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης, Εθνική Τράπεζα
- Adrian Boswell, Selfridges
- John Farrand, The Guild of Fine Food - Great Taste Awards, Μεγάλη Βρετανία 
- Alec Patterson, Taste Distribution, Μεγάλη Βρετανία
- Αντώνης Γραβάνης, Enterprise Greece
- Κωνσταντίνος Ρότσιος, Perrotis College της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής
- Michal Neeman, Βusiness Development & Innovation Expert in Israel's F&B, Food - Tech Industries
- Παναγιώτα Γεωργοπούλου, Διεύθυνση Σημάτων του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης