Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Online Άνοιγμα Λογαριασμού Όψεως, από την Εθνική μας Τράπεζα!

​Επιδιώκοντας διαρκώς την καλύτερη δυνατή τραπεζική σας καθημερινότητα, σας προσφέρουμε πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα λογαριασμό όψεως, αποκλειστικά μέσω του NBG Internet Banking*, χωρίς επίσκεψη σε Κατάστημα.

Αν είστε νέος πελάτης, μπορείρε να δείτε τη διαδικασία ανοίγματος πρώτου εταιρικού λογαριασμού εδώ

*Προκειμένου να καταστεί εφικτή η δυνατότητα ανοίγματος λογαριασμού όψεως θα πρέπει η αίτηση να υποβληθεί από τη θέση εργασίας που διαθέτει στο NBG Internet Banking ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας.


Αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 

 

 

 

Ενημερωθείτε για τους προνομιακούς λογαριασμούς όψεως που σας προσφέρουμε και αποκτήστε όποιον ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας, εύκολα!


Business BASIC

Έντοκος λογαριασμός όψεως για τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και της σύγχρονης μικρομεσαίας επιχείρησης. Προσφέρει μια σειρά προνομίων και η πραγματοποίηση των συναλλαγών γίνεται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Κόστος παροχής τραπεζικών υπηρεσιών: μηνιαία συνδρομή €2.

 Μερικά από τα προνόμια του λογαριασμού είναι:

 • Χορήγηση μπλοκ επιταγών με 10 δωρεάν φύλλα / έτος (ημερολογιακό) και για κάθε επόμενο φύλλο χρέωση €1,2.
 • Τρεις (3) δωρεάν αυτόματες πληρωμές λογαριασμών/ υποχρεώσεων ανά μήνα μέσω i-bank Internet ή Mobile Banking ή μέσω πάγιας εντολής. 
 • Χορήγηση χρεωστικής κάρτας Debit Mastercard Business με 50% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή για την 1η κάρτα.

 

 


Business PRESTIGE

Έντοκος λογαριασμός όψεως για τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και της σύγχρονης μικρομεσαίας επιχείρησης. Απολαμβάνετε προνόμια και ειδικές εκπτώσεις έτσι ώστε να πραγματοποιείτε όλες τις συναλλαγές της επιχείρησής σας εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους.

Κόστος παροχής τραπεζικών εργασιών: Ετήσια συνδρομή €120.

Μερικά από τα προνόμια του λογαριασμού είναι:

 • Χορήγηση μπλοκ επιταγών με δωρεάν 200 φύλλα επιταγών ανά έτος και για κάθε επόμενο φύλλο €1,2/φύλλο.
 • Δωρεάν εξόφληση απεριόριστων λογαριασμών/υποχρεώσεων μέσω i-bank Internet ή Mobile Banking ή μέσω πάγιας εντολής.
 • Χορήγηση  χρεωστικής κάρτας Debit Mastercard Business χωρίς ετήσια συνδρομή για την 1η κάρτα για τις καθημερινές επιχειρηματικές σας ανάγκες.
 • Δυνατότητα εισερχόμενων εμβασμάτων από τράπεζες εσωτερικού με έκπτωση 50% στο ισχύον τιμολόγιο με μέγιστο αριθμό εμβασμάτων 200 / έτος (ημερολογιακό) ενώ για κάθε επιπλέον το εκάστοτε ισχύον τιμολόγιο.
 • Δυνατότητα εξερχόμενων εμβασμάτων σε άλλες τράπεζες εσωτερικού μέσω Ιnternet Βanking δωρεάν με μέγιστο αριθμό εμβασμάτων 200 / έτος (ημερολογιακό) ενώ για κάθε επιπλέον το εκάστοτε ισχύον τιμολόγιο.


Καταθέσεις Όψεως

Ευέλικτος λογαριασμός που εξυπηρετεί τις συναλλαγές και καλύπτει τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης. Με την παροχή προνομίων και διευκολύνσεων η πραγματοποίηση των συναλλαγών γίνεται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Το ελάχιστο ποσό για το άνοιγμα του λογαριασμού είναι 750 ευρώ. 

Μερικά από τα προνόμια του λογαριασμού είναι:

 • Χορήγηση  μπλοκ επιταγών για τις συναλλακτικές σας ανάγκες  με €1,17 / φύλλο.
 • Χορήγηση χρεωστικής κάρτας Debit Mastercard Business  με €20 ετήσια συνδρομή.

 

 


Διαχειριστικός Όψεως

Ευέλικτος λογαριασμός που εξυπηρετεί τις συναλλαγές και καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και της σύγχρονης επιχείρησης. Με μια σειρά παροχών και διευκολύνσεων η πραγματοποίηση των συναλλαγών σας γίνεται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Το ελάχιστο ποσό για το άνοιγμα του λογαριασμού είναι 1.000 ευρώ.

Μερικά από τα προνόμια του λογαριασμού είναι:

 • Χορήγηση δωρεάν μπλοκ επιταγών για τις συναλλακτικές σας ανάγκες.
 • Χορήγηση  χρεωστικής κάρτας Debit Mastercard Business με €20 ετήσια συνδρομή.
 • Δωρεάν 100 συναλλαγές κάθε μήνα που διενεργούνται στα ταμεία των καταστημάτων της Τράπεζας (εγχρήματες συναλλαγές, συναλλαγές επιταγών). Οι πάνω από το μηνιαίο όριο συναλλαγές τιμολογούνται με €2/συναλλαγή.