Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Ποτέ πριν η Τράπεζά σου δεν ήταν τόσο κοντά σου!

Με ολοένα και περισσότερες υπηρεσίες διαθέσιμες online για να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, όταν και από όπου εσείς επιλέγετε. 


Στην Εθνική Τράπεζα παραμένουμε κοντά σας και σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Γι’ αυτό διαθέτουμε ένα πλήθος τραπεζικών συναλλαγών online, μέσω Internet και Mobile Banking, για να εξυπηρετείστε γρήγορα και ευέλικτα, από την άνεση του σπιτιού σας, 24 ώρες το 24ωρο. 
Κάθε μήνα περισσότεροι από 850.000 χρήστες του NBG Internet Banking και πάνω από 950.000 χρήστες του NBG Mobile Banking, πραγματοποιούν τις καθημερινές τους συναλλαγές με το πάτημα ενός κουμπιού. Σα να έχουν ένα “κατάστημα” της Εθνικής Τράπεζας, δίπλα τους. 

 Γνωρίστε τις online δυνατότητές σας!
 
 
Mobile Banking 
Διαχειριστείτε εύκολα και γρήγορα τα οικονομικά σας με ένα tap από το κινητό σας. 

Internet Banking 
Πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας από το κινητό ή τον υπολογιστή σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. 

 YouTube Tutorials 
Μάθετε βήμα-βήμα ό,τι χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με τα εκπαιδευτικά video που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για εσάς. 


Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για κάθε υπηρεσία που μπορεί να διευκολύνει την καθημερινότητά σας, καθώς και για τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνουμε στα Καταστήματά μας, για την προστασία όλων μας.
Ποτέ πριν η Τράπεζά σας δεν ήταν τόσο κοντά σας. Και θα συνεχίσουμε να είμαστε.

Κατεβάστε την εφαρμογή NBG Mobile Banking και αποκτήστε κωδικούς πρόσβασης στο Internet και Mobile Banking, σε λίγα μόλις λεπτά!