Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

 

Η υπηρεσία Verified by Visa είναι μια υπηρεσία πιστοποίησης της ταυτότητας του κατόχου της κάρτας που παρέχει πρόσθετη ασφάλεια κατά τη διενέργεια αγορών στο διαδίκτυο, σε πιστοποιημένα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Η Εθνική Τράπεζα παρέχει την υπηρεσία στους κάτοχους των καρτών της Visa εντελώς δωρεάν.

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετέχουν στην υπηρεσία εμφανίζουν το λογότυπο Verified by Visa, στην ιστοσελίδα τους.

Πιστωτικές- Προπληρωμένες κάρτες

 

 • Πώς θα εγγραφείτε στην υπηρεσία.
  Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε τρία απλά βήματα:

  • Επιλέξτε ΕΓΓΡΑΦΗ

  • Δηλώστε τα προσωπικά στοιχεία που θα σας ζητηθούν από την Εθνική Τράπεζα, προκειμένου να πιστοποιήσετε ότι είστε ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος της κάρτας.

  • Δημιουργείστε τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας της κάρτας σας και τον Προσωπικό σας Χαιρετισμό, ένα μήνυμα που θα αποτελεί τη δική σας επιβεβαίωση ότι επικοινωνείτε με την Εθνική Τράπεζα.

  Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία μέσω πιστοποιημένου ηλεκτρονικού καταστήματος κατά τη διάρκεια της πρώτης online αγοράς σας. Η οθόνη Verified by Visa θα εμφανιστεί αυτόματα. Εσείς θα πρέπει να εισάγετε τα προσωπικά στοιχεία που θα σας ζητηθούν και στη συνέχεια να δημιουργήσετε τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας της κάρτας σας και τον Προσωπικό σας Χαιρετισμό, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. 

  Ενημερωθείτε αναλυτικά για τους όρους χρήσης της υπηρεσίας.

 

 • Πώς θα πραγματοποιείτε συναλλαγές.
  Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή της κάρτας σας, ο αριθμός της θα αναγνωρίζεται αυτόματα κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιείτε σε ηλεκτρονικά καταστήματα πιστοποιημένων εμπόρων. Το παράθυρο Verified by Visa θα εμφανίζεται και η Εθνική Τράπεζα θα ζητάει τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας της κάρτας σας. Όταν εισάγετε σωστά τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας, επιβεβαιώνετε ότι είστε ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος της κάρτας και μόνο τότε ολοκληρώνεται η αγορά σας.                

 

Χρεωστικές Κάρτες

 • Πώς λειτουργεί η υπηρεσία για τη χρεωστική σας κάρτα.

  Η χρεωστική κάρτα Debit Visa συμμετέχει στην αναβαθμισμένη υπηρεσία Verified by Visa της Εθνικής Τράπεζας, η οποία λειτουργεί εισάγοντας σε κάθε συναλλαγή τον κωδικό μιας χρήσης (one time password – OTP) που θα λαμβάνετε στο κινητό τηλέφωνο ή το email που έχετε δηλώσει και είναι καταχωρημένα στα αρχεία της Τράπεζας.

  Η υπηρεσία παρέχεται αυτόματα για τη Debit Visa και χωρίς να απαιτείται από εσάς καμία εγγραφή. Ενημερωθείτε αναλυτικά για τους όρους χρήσης της υπηρεσίας.  

  Συχνές Ερωτήσεις

 •  

 

 • Πώς θα πραγματοποιείτε συναλλαγές.

  Προκειμένου να πραγματοποιήσετε συναλλαγή σε πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα με τη Debit Visa μέσω της αναβαθμισμένης υπηρεσίας Verified by Visa, αρκούν μερικά απλά βήματα:

  • Καταχωρήστε τα στοιχεία της κάρτας σας στο κατάλληλο πεδίο του ηλεκτρονικού καταστήματος.
  • Επιβεβαιώστε τα στοιχεία της συναλλαγής (ποσό, ημερομηνία κ.λ.π).
  • Επιλέξτε πως θα λάβετε τον κωδικό μιας χρήσης (στο κινητό ή το email σας).
  • Εισάγετε τον κωδικό μιας χρήσης στην οθόνη που θα εμφανιστεί.