Είσοδος Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

MasterCard® SecureCode™/Verified by VISA

Η Εθνική Τράπεζα παρέχει την υπηρεσία ασφαλών συναλλαγών MasterCard® SecureCode™/Verified by VISA για τους κατόχους των προπληρωμένων και πιστωτικών της καρτών.                                                 

  • Τι είναι η υπηρεσία MasterCard ® SecureCode™/ Verified by VISA.

Η υπηρεσία MasterCard® SecureCode™ / Verified by VISA είναι μια νέα υπηρεσία πιστοποίησης της ταυτότητας του κατόχου της κάρτας, που παρέχει πρόσθετη ασφάλεια κατά τη διενέργεια αγορών στο internet.

Μέσω της χρήσης ενός μοναδικού Προσωπικού Κωδικού Ασφαλείας που εσείς θα δημιουργήσετε, θα μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας στο internet, σε πιστοποιημένους εμπόρους, με μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά χρησιμοποιώντας την προπληρωμένη ή την πιστωτική σας κάρτα* MasterCard® ή VISA.

 

  • Πώς θα εγγραφείτε στην υπηρεσία.

Η εγγραφή  στην υπηρεσία είναι εύκολη, γρήγορη και εντελώς δωρεάν για τους κατόχους καρτών της Εθνικής Τράπεζας!

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε τρία απλά βήματα:

  • Επιλέξτε ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Δηλώστε τα προσωπικά στοιχεία που θα σας ζητηθούν από την Εθνική Τράπεζα, προκειμένου να πιστοποιήσετε ότι είστε ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος της κάρτας.
  • Δημιουργείστε τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας της κάρτας σας και τον Προσωπικό σας Χαιρετισμό, ένα μήνυμα που θα αποτελεί τη δική σας επιβεβαίωση ότι επικοινωνείτε με την Εθνική Τράπεζα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία μέσω συμβεβλημένου ηλεκτρονικού καταστήματος κατά τη διάρκεια της πρώτης online αγοράς σας. Η οθόνη MasterCard®SecureCode™/Verified by VISA θα εμφανιστεί αυτόματα. Εσείς θα πρέπει να εισάγετε τα προσωπικά στοιχεία που θα σας ζητηθούν και στη συνέχεια να δημιουργήσετε τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας της κάρτας σας και τον Προσωπικό σας Χαιρετισμό, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

 

  • Πώς θα λειτουργεί η υπηρεσία.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή της κάρτας σας, ο αριθμός της θα αναγνωρίζεται αυτόματα κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιείτε σε ηλεκτρονικά καταστήματα πιστοποιημένων εμπόρων. Το παράθυρο MasterCard® SecureCode™/Verified by VISA θα εμφανίζεται και η Εθνική Τράπεζα θα ζητάει τον Προσωπικό σας Κωδικό Ασφαλείας. Όταν εισάγετε σωστά τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας της κάρτας σας, επιβεβαιώνετε ότι είστε ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος της κάρτας και μόνο τότε ολοκληρώνεται η αγορά σας.

Οι έμποροι που συμμετέχουν στην υπηρεσία προβάλουν το αντίστοιχο λογότυπο, MasterCard® SecureCode™ ή Verified by VISA, στην ιστοσελίδα τους. 

Προκειμένου να εγγραφείτε επιτυχώς στην υπηρεσία, βεβαιωθείτε ότι, για οποιαδήποτε αλλαγή των προσωπικών σας στοιχείων, έχετε ενημερώσει την Εθνική Τράπεζα.

 

* Η υπηρεσία αφορά στις εξής κάρτες της Εθνικής Τράπεζας: Prepaid VISA , Prepaid VISA Κοινωνικής Αλληλεγγύης, COSMOTE Prepaid Mastercard, Πιστωτικές Κάρτες Mastercard, VISA, gold Mastercard, Platinum Mastercard, Toyota VISA, My Club Card VISA.