Είσοδος Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

MasterCard® SecureCode™

 

Η Εθνική Τράπεζα παρέχει την υπηρεσία ασφαλών συναλλαγών Mastercard® SecureCode™ για τους κατόχους των πιστωτικών της καρτών Mastercard, Gold Mastercard, Platinum Mastercard, Business Mastercard  και της προπληρωμένης Cosmote Prepaid Mastercard.

 Τι είναι η υπηρεσία Mastercard ® SecureCode

Η υπηρεσία Mastercard® SecureCode™ είναι μια υπηρεσία πιστοποίησης της ταυτότητας του κατόχου της κάρτας που παρέχει πρόσθετη ασφάλεια κατά τη διενέργεια αγορών στο διαδίκτυο, σε πιστοποιημένα ηλεκτρονικά καταστήματα, μέσω της χρήσης του μοναδικού Προσωπικού Κωδικού Ασφαλείας.

Η υπηρεσία παρέχεται εντελώς δωρεάν και προϋποθέτει την εγγραφή της κάρτας σας.                                                

Πώς θα εγγραφείτε στην υπηρεσία

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε τρία απλά βήματα:

•  Επιλέξτε  ΕΓΓΡΑΦΗ

Δηλώστε τα προσωπικά στοιχεία που θα σας ζητηθούν από την Εθνική Τράπεζα, προκειμένου να πιστοποιήσετε ότι είστε ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος της κάρτας.

Δημιουργήστε τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας της κάρτας σας και τον Προσωπικό σας Χαιρετισμό, ένα μήνυμα που θα αποτελεί τη δική σας επιβεβαίωση ότι επικοινωνείτε με την Εθνική Τράπεζα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία μέσω πιστοποιημένου ηλεκτρονικού καταστήματος κατά τη διάρκεια της πρώτης online αγοράς σας. Η οθόνη Mastercard® SecureCode™ θα εμφανιστεί αυτόματα. Εσείς θα πρέπει να εισάγετε τα προσωπικά στοιχεία που θα σας ζητηθούν και στη συνέχεια να δημιουργήσετε τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας της κάρτας σας και τον Προσωπικό σας Χαιρετισμό, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

 Πώς θα πραγματοποιείτε συναλλαγές

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή της κάρτας σας, ο αριθμός της θα αναγνωρίζεται αυτόματα κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιείτε σε ηλεκτρονικά καταστήματα πιστοποιημένων εμπόρων. Το παράθυρο Mastercard® SecureCode™ θα εμφανίζεται και η Εθνική Τράπεζα θα ζητάει τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας της κάρτας σας. Όταν εισάγετε σωστά τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας, επιβεβαιώνετε ότι είστε ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος της κάρτας και μόνο τότε ολοκληρώνεται η αγορά σας.

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετέχουν στην υπηρεσία προβάλουν το αντίστοιχο λογότυπο, Mastercard® SecureCode™, στην ιστοσελίδα τους.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τους όρους χρήσης της υπηρεσίας.