Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Πακέτο Value Plus


Το νέο καινοτόμο πακέτο Value Plus της Εθνικής Τράπεζας στοχεύει να απογειώσει την τραπεζική σας εμπειρία.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός του πακέτου Value Plus σας παρέχει την ευελιξία να αποκτήσετε έναν καταθετικό λογαριασμό με μια μηνιαία (€5) ή ετήσια (€ 55) συνδρομή, μέσω του NBG Internet / Mobile / Banking ή μέσω των Καταστημάτων μας,  και να απολαμβάνετε πληθώρα προηγμένων προϊόντων και υπηρεσιών δωρεάν ή με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους.

​Εξοφλήστε χωρίς προμήθεια 5 λογαριασμούς, μέσω πάγιας εντολής ή μέσω NBG Internet /Mobile Banking.​Επωφεληθείτε από την προνομιακή τιμολόγηση για να μεταφέρετε χρήματα σε ευρώ σε άλλη Τράπεζα εντός Ελλάδας με ένδειξη εξόδων SHA έως €3.000 μέσω NBG Internet / Mobile Banking (αφορά 2 μεταφορές κάθε μήνα, χωρίς προμήθεια).

​Λάβετε 1 εισερχόμενο έμβασμα εσωτερικού σε ευρώ έως €3.000 με ένδειξη εξόδων SHA κάθε μήνα, χωρίς προμήθεια. ​Αξιοποιήστε τα προνόμια σας και πραγματοποιήστε 1 πληρωμή πιστωτικής κάρτας μέσω NBG Internet / Mobile Banking εκδόσεως άλλης τράπεζας εσωτερικού κάθε μήνα χωρίς προμήθεια.

Καλύψτε τις έκτακτες ανάγκες σας για ρευστότητα από ΑΤΜ εύκολα και γρήγορα 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο μέσω:
1. άλλης Τράπεζας εσωτερικού: χωρίς προμήθεια (3 αναλήψεις/έτος)

2. Τράπεζας εξωτερικού: χωρίς προμήθεια (2 αναλήψεις σε ευρώ/έτος)

​Συλλέξτε πόντους go4more με τη διατήρηση κεφαλαίων στο λογαριασμό σας, αλλά και τις αγορές με τη χρεωστική σας κάρτα καθώς και τις συναλλαγές σας στα δίκτυα i-bank και αποκτήστε επιπλέον 1.000 welcome πόντους με την απόκτηση του πακέτου
​Ενημερωθείτε άμεσα για τις κινήσεις καρτών και λογαριασμών μέσω e-mail ή/και SMS, μέσω της υπηρεσίας i-bank Alert "mini Value" που σας προσφέρει απεριόριστα email ή/και 20 sms/μήνα δωρεάν.​Χρησιμοποιήστε την πιστωτική κάρτα  Μastercard, Gold Mastercard, Platinum Mastercard,  ή  Visa για αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα με έκπτωση1 μονάδας στο εκάστοτε ισχύον επιτόκιο αγορών
Παρέχεται  η δυνατότητα δωρεάν έκδοσης χρεωστικής κάρτας Debit Mastercard, ανάλογα με την πελατειακή ομάδα που ανήκετε και Debit Visa, με τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών, για αναλήψεις μετρητών και αγορές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
​Αξιοποιήστε το πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου Υγείας που περιλαμβάνει εξετάσεις και πρόσθετες παροχές του Συμβεβλημένου Διαγνωστικού Κέντρου.

​Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας παρέχει το i-bank Pay για άμεσες μεταφορές χρημάτων και πληρωμές από το κινητό σας με απευθείας χρέωση του λογαριασμού σας.

​Δείτε τα αντίγραφα κινήσεων του λογαριασμού σας ηλεκτρονικά, μέσω του NBG Internet Banking.

 

Αποκτήστε το τώρα : 

 

 

 

 

​Υποστηρίξτε τις μελλοντικές ανάγκες του παιδιού σας, όπως η χρηματοδότηση των σπουδών του, το επαγγελματικό του ξεκίνημα ή απλά ένα πρόσθετο εισόδημα για να πραγματοποιήσει τα μικρά και μεγάλα σχέδιά του.​Εξασφαλίστε συμπλήρωμα του εισοδήματός σας κάθε μήνα με την προθεσμιακή κατάθεση Μηνιαίο. Συνδυάστε την ασφαλή τοποθέτηση των χρημάτων σας με πιο ελκυστική απόδοση.

 

 • Χαρακτηριστικά Λογαριασμού

  · Λογαριασμός Ταμιευτηρίου σε €

  · Απευθύνεται σε Φυσικά Πρόσωπα

  · Χωρίς ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης

  · Εκτοκισμός ανά εξάμηνο

  · Κόστος παροχής τραπεζικών υπηρεσιών: Μηνιαίο €5- Ετήσιο €55

  · Καλύτεροι τιμολογιακοί όροι για συγκεκριμένες υπηρεσίες που παρέχει η Τράπεζά μας μέσω των ψηφιακών δικτύων.

  · Σύνδεση με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank, τις κάρτες, τα δάνεια και τα επενδυτικά προϊόντα της Εθνικής Τράπεζας

  · Αυτόματη κατάθεση μισθοδοσίας ή σύνταξης

  Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τις παροχές του λογαριασμού παρέχονται στο Έντυπο Προσυμβατικής Ενημέρωσης
 • Υπόλοιπα & κινήσεις

  Ενημέρωση για την αναλυτική κίνηση του λογαριασμού μέσω NBG Internet Banking (μηνιαίο ηλεκτρονικό αντίγραφο κίνησης/i-statement): δωρεάν.

  Δυνατότητα ενημέρωσης, κατόπιν αιτήματός σας, μέσω βιβλιαρίου κατάθεσης: δωρεάν.
  Δυνατότητα δωρεάν ενημέρωσης 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για:
  – τις 7 τελευταίες κινήσεις του λογαριασμού σας, μέσω του δικτύου των i-bank ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας,
  – την κίνηση του λογαριασμού μέσω NBG Internet Banking.
 • Συναλλαγές

  Πραγματοποιήστε τις καθημερινές σας συναλλαγές με ασφάλεια και ευελιξία στα Καταστήματα της Τράπεζας και τα δίκτυα i-bank:

  Αναλήψεις: Στα ταμεία των Καταστημάτων και στο δίκτυο i-bank ΑΤΜ με τη χρεωστική σας κάρτα

  Καταθέσεις: Στα ταμεία των Καταστημάτων και τα Κέντρα Αυτόματων Πληρωμών, καθώς και στo δίκτυο i-bank ATM

  Πληρωμές και μεταφορές χρημάτων: Εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας και τακτοποιείτε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας εύκολα και γρήγορα με απευθείας χρέωση του λογαριασμού σας, στα ταμεία των Καταστημάτων της Τράπεζας και μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών NBG Internet / Phone / Mobile Banking και ΑΤΜ.
 • Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου

  Η παροχή ασφαλιστικού Προγράμματος Προληπτικού Ελέγχου Υγείας για τον α΄ δικαιούχο λογαριασμού «Value Plus» περιλαμβάνει:
  – Ετήσιο προληπτικό έλεγχο (check up) που εμπεριέχει, Γενική Αίματος, Σάκχαρο, Χοληστερόλη, HDL, LDL και Αθηρωματικός δείκτης.

  – Διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων προσυμπτωματικού ελέγχου μία φορά ανά έτος ασφάλισης. Οι εξετάσεις που περιλαμβάνονται στον προσυμπτωματικό έλεγχο είναι οι εξής:
  – ΑΝΔΡΩΝ άνω των 45 ετών: Δωρεάν PSA
  – ΓΥΝΑΙΚΩΝ άνω των 45 ετών: Ψηφιακή Μαστογραφία με συμμετοχή της ασφαλισμένης € 5,00.
  Για τις παραπάνω εξετάσεις δεν απαιτείται η προσκόμιση ιατρικού παραπεμπτικού
  – Επιπλέον πρόσθετες παροχές του Συμβεβλημένου Διαγνωστικού κέντρου σε προνομιακές τιμές.
  Σημειώνεται ότι:
  – Οι καλύψεις ισχύουν με την προϋπόθεση ότι ο α’ δικαιούχος είναι φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών.
  – Για τον α’ δικαιούχο/ασφαλιζόμενο παρέχεται το δικαίωμα μίας (1) συμμετοχής στο ασφαλιστικό πρόγραμμα..
  – Η ημερομηνία έναρξης ισχύος του προγράμματος είναι η ημερομηνία ανοίγματος του καταθετικού λογαριασμού.
  – Οι εξετάσεις (check-up) και οι πρόσθετες παροχές μπορούν να πραγματοποιηθούν μετά από εκατόν ογδόντα (180) ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισης. Ο περιορισμός ισχύει μόνο για τον πρώτο χρόνο ασφάλισης.
  – Σε περίπτωση αλλαγής του είδους του Καταθετικού Τραπεζικού Λογαριασμού, όπου οι ενέργειες, για παράδειγμα, κλείσιμο του υφιστάμενου και ενεργοποίησης νέου, γίνουν εντός τριάντα (30) -ημερών, θα λαμβάνεται υπ’ όψη το χρονικό διάστημα της προηγούμενης ασφάλισης για τη συμπλήρωση των εκατό ογδόντα (180) ημερών περιόδου αναμονής. Σε κάθε άλλη περίπτωση θεωρείται νέα ασφάλιση με ημερομηνία έναρξης της ασφάλισης την ημερομηνία ανοίγματος του νέου λογαριασμού.
  - Το ασφαλιστικό πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου Υγείας αποτελεί παροχή του Value Plus και δεν διατίθεται αυτοτελώς.
  Η καταχώριση αυτή έχει χαρακτήρα καθαρά πληροφοριακό και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την προβλεπόμενη από την ισχύουσα νομοθεσία προσυμβατική ενημέρωση, την ασφαλιστική σύμβαση και τους γενικούς και ειδικούς όρους αυτής. Για τις πλήρεις προ-συμβατικές και συμβατικές πληροφορίες δείτε εδώ link για την προσυμβατική ενημέρωση και το IPID (θα είναι ένα pdf για όλα)
  Τα ασφαλιστικά προγράμματα δημιουργήθηκαν από την Εθνική Ασφαλιστική και διανέμονται από το δίκτυο καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε., Αιόλου 86, 10559, Αθήνα, Α.Μ.Ε.Ε.Α.: 311481. H διάθεση των ασφαλιστικών προγραμμάτων διενεργείται μόνο από Στελέχη της Τράπεζας που είναι πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές. Η Τράπεζα είναι εγγεγραμμένη στο Ειδικό Μητρώο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με αριθμό 1028 ως ασφαλιστικός πράκτορας. Τα στοιχεία του Ειδικού Μητρώου δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «Ενιαίο Σημείο Πληροφόρησης (Ε.ΣΗ.Π.)» Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, μέσω του οποίου μπορείτε να εξακριβώσετε την εγγραφή στο Ειδικό Μητρώο. Ιστότοπος Ε.ΣΗ.Π.: http://insuranceregistry.uhc.gr/. δείτε εδώ link για το έντυπο του ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.