Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

​Το νέο πακέτο e-Value της Εθνικής Τράπεζας είναι ειδικά σχεδιασμένο για να δίνει στους πελάτες μας (φυσικά πρόσωπα) τη δυνατότητα να αποκτήσουν,  μέσω του NBG Internet / Mobile Banking ή μέσω των Καταστημάτων μας, με μια μηνιαία (€2) ή ετήσια (€22) συνδρομή έναν καταθετικό λογαριασμό και παράλληλα ένα ελκυστικό πακέτο υπηρεσιών με ευνοϊκούς όρους για συναλλαγές που διενεργούνται μέσω των ψηφιακών δικτύων. ​Εξοφλήστε χωρίς προμήθεια 5 λογαριασμούς, μέσω πάγιας εντολής ή μέσω του NBG Internet/ Mobile Banking.
​Επωφεληθείτε από την προνομιακή τιμολόγηση για να μεταφέρετε χρήματα σε ευρώ σε άλλη τράπεζα εντός Ελλάδας με ένδειξη εξόδων SHA  έως €3.000 μέσω του NBG Internet / Mobile Banking, πραγματοποιώντας την 1η σας μεταφορά κάθε μήνα, χωρίς προμήθεια.Λάβετε 1 εισερχόμενο έμβασμα εσωτερικού σε ευρώ έως €3.000 με ένδειξη εξόδων SHA κάθε μήνα, χωρίς προμήθεια.
Αξιοποιήστε τα προνόμια σας και πραγματοποιήστε 1 πληρωμή πιστωτικής κάρτας μέσω του NBG Internet / Mobile Banking σε άλλη τράπεζα του εσωτερικού κάθε μήνα χωρίς προμήθεια.


​Χρησιμοποιήστε τις προπληρωμένες κάρτες  Prepaid Visa, virtual prepaid Mastercard  ή το wearable-βραχιόλι  i-bank payband για αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, με έκπτωση 50% στο κόστος 1 φόρτισης ποσού έως €200 κάθε μήνα, με ελάχιστη προμήθεια €1. 
Συλλέξτε πόντους go4more με τη διατήρηση κεφαλαίων στο λογαριασμό σας, αλλά και τις αγορές με τη χρεωστική σας κάρτα καθώς και τις συναλλαγές σας στα δίκτυα i-bank  και αποκτήστε επιπλέον 500 welcome πόντους με την απόκτηση του πακέτου.


Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας παρέχει το i-bank Pay για άμεσες μεταφορές χρημάτων και πληρωμές από το κινητό σας με απευθείας χρέωση του λογαριασμού σας.
Δείτε τα αντίγραφα κινήσεων  του λογαριασμού σας ηλεκτρονικά, μέσω του NBG Internet Banking.Παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν έκδοσης χρεωστικής κάρτας Debit Mastercard, ανάλογα με την πελατειακή ομάδα που ανήκετε και Debit Visa, με τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών, για αναλήψεις μετρητών και αγορές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
​Ενημερωθείτε άμεσα για τις κινήσεις καρτών και λογαριασμών σας μέσω e-mail ή/και SMS, μέσω της υπηρεσίας i-bank Alert.Αποκτήστε το τώρα :         

 
​Τα προνόμιά σας σας περιμένουν: Γνωρίστε τον Μισθοδοτικό Value και απολαύστε προνομιακή τραπεζική εξυπηρέτηση.
​Εξασφαλίστε συμπλήρωμα του εισοδήματός σας κάθε μήνα με την προθεσμιακή κατάθεση Μηνιαίο. Συνδυάστε την ασφαλή τοποθέτηση των χρημάτων σας με την πιο ελκυστική απόδοση.


 • Χαρακτηριστικά Λογαριασμού 
  • Λογαριασμός Ταμιευτηρίου σε €
  • Απευθύνεται σε Φυσικά Πρόσωπα
  • Χωρίς ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης
  • Εκτοκισμός ανά εξάμηνο
  • Κόστος παροχής τραπεζικών υπηρεσιών: Μηνιαίο €2- Ετήσιο €22
  • Καλύτεροι τιμολογιακοί όροι για συγκεκριμένες υπηρεσίες που παρέχει η Τράπεζά μας μέσω των ψηφιακών δικτύων.
  • Σύνδεση με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank, τις κάρτες, τα δάνεια και τα επενδυτικά προϊόντα της Εθνικής Τράπεζας
  • Αυτόματη κατάθεση μισθοδοσίας ή σύνταξης.
  Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τις παροχές του λογαριασμού παρέχονται στο Έντυπο Προσυμβατικής Ενημέρωσης.
 • Υπόλοιπα & κινήσεις 
  Ενημέρωση για την αναλυτική κίνηση του λογαριασμού μέσω του NBG Internet Banking (μηνιαίο ηλεκτρονικό αντίγραφο κίνησης/i-statement): δωρεάν.


  Δυνατότητα ενημέρωσης, κατόπιν αιτήματός σας, μέσω βιβλιαρίου κατάθεσης: δωρεάν.

  Δυνατότητα δωρεάν ενημέρωσης 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για:

  • τις 7 τελευταίες κινήσεις του λογαριασμού σας, μέσω του δικτύου των i-bank ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας,
  • την κίνηση του λογαριασμού μέσω του NBG Internet Banking.
 • Συναλλαγές
  Πραγματοποιήστε τις καθημερινές σας συναλλαγές με ασφάλεια και ευελιξία στα Καταστήματα της Τράπεζας και τα δίκτυα i-bank: 

   

  Αναλήψεις: Στα ταμεία των Καταστημάτων και στο δίκτυο i-bank ΑΤΜ με τη χρεωστική σας κάρτα 

  Καταθέσεις: Στα ταμεία των Καταστημάτων και τα Κέντρα Αυτόματων Πληρωμών, καθώς και στo δίκτυο i-bank ATM 

  Πληρωμές και μεταφορές χρημάτων: Εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας και τακτοποιείτε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας εύκολα και γρήγορα με απευθείας χρέωση του λογαριασμού σας, στα ταμεία των Καταστημάτων της Τράπεζας και μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του NBG Internet / Phone / Mobile Banking και ΑΤΜ.

 • Σύμβαση και Τιμολόγιο
 • Μεταβολή στοιχείων
  Δηλώστε άμεσα οποιαδήποτε αλλαγή έχει γίνει στα στοιχεία σας (διεύθυνση κατοικίας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.) με μία επίσκεψη σε ένα Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας ή μέσω του NBG Internet / Mobile Banking. Ενημερωθείτε για τυχόν έγγραφα που χρειάζεται να προσκομίσετε, για να πιστοποιήσετε τα νέα σας στοιχεία, από τo ενημερωτικό έντυπο Συστηθήκατε; Αν όχι… κάντε το τώρα.
 • Πώς θα το αποκτήσετε
  Μπορείτε να αποκτήσετε τον λογαριασμό e-Value:
  • μέσω του NBG Internet Banking ή
  • μέσω του NBG Mobile Banking ή
  • μέσω των Καταστημάτων μας
  και μπείτε στον κόσμο αποκλειστικών προνομίων και παροχών, ανοίγοντας ένα νέο λογαριασμό ή μετατρέποντας έναν υφιστάμενο λογαριασμό σας.

  Ενημερωθείτε για τα έγγραφα που χρειάζεται να προσκομίσετε για να πιστοποιήσετε τα στοιχεία σας (διεύθυνση κατοικίας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.), από τo ενημερωτικό έντυπο «Συστηθήκατε; Αν όχι... κάντε το τώρα».