Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Προσωπικό Δάνειο "ΕΞΠΡΕΣ"

Για εσάς που θέλετε να καλύψετε άμεσα τις μικρές προσωπικές ή οικογενειακές σας ανάγκες, δημιουργήσαμε το νέο προσωπικό δάνειο "ΕΞΠΡΕΣ". Το δάνειο που μπορείτε να αποκτήσετε από όπου κι αν είστε, άμεσα & γρήγορα!

Κάντε σήμερα την αίτησή σας μέσω του Internet ή Mobile Banking της Εθνικής, κερδίστε 65% έκπτωση στα έξοδα του δανείου και επωφεληθείτε από τα μοναδικά προνόμια:
  • Αίτηση - έγκριση - εκταμίευση άμεσα και γρήγορα
  • Άμεσα μετρητά από €300 έως και €2.000, χωρίς εξασφαλίσεις
  • Επιβράβευση με go4more πόντους σε κάθε συνεπή αποπληρωμή δόσης
Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. 

 
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την Αναλυτική Περιγραφή.
Δικαιούχοι
Φυσικά πρόσωπα με μόνιμη κατοικία και ατομικό εισόδημα που δηλώνεται στην Ελλάδα.


Ποσό δανείου
Από €300 έως και €2.000


Διάρκεια
Ανάλογα με το ποσό δανείου, ως εξής:
Ποσό δανείου
Διάρκεια δανείου​
​< €1.000
​από 12 έως 24 μήνες
​≥ €1.000
​από 12 έως 48 μήνες


Τρόπος αποπληρωμής
Το προσωπικό δάνειο "ΕΞΠΡΕΣ" εξοφλείται με μηνιαίες τοκοχρεολυτικές δόσεις, με αυτόματη χρέωση ενός λογαριασμού καταθέσεών σας.


Επιτόκιο - Δαπάνες
Για να ενημερωθείτε σχετικά με το επιτόκιο ή/και το τιμολόγιο του προϊόντος, πατήστε εδώ.Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης
Για να ενημερωθείτε για το Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης (ΣΕΠΠΕ), πατήστε εδώ.
Λάβετε το νέο προσωπικό δάνειο "ΕΞΠΡΕΣ" άμεσα από το κινητό ή τον υπολογιστή σας!

Εάν είστε χρήστης της εφαρμογής i-bank Internet Banking, μπορείτε να υποβάλετε τώρα την αίτησή σας ηλεκτρονικά, πατώντας εδώ.

Με το i-bank Internet Banking μπορείτε να κάνετε όλες τις συναλλαγές σας από τον υπολογιστή ή το κινητό σας, οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια! 
Εάν δεν είστε ακόμη χρήστης του i-bank Internet Banking, ενημερωθείτε εδώ πώς μπορείτε να εγγραφείτε.

Εναλλακτικά, επισκεφθείτε ένα από τα Καταστήματά μας ή καλέστε στο 210 4848484.
Πληρωμή δόσεων
Οι δόσεις του δανείου σας εισπράττονται αυτόματα από το λογαριασμό καταθέσεων που τηρείτε στην Τράπεζά μας και έχετε δηλώσει ότι επιθυμείτε να χρεώνεται για την είσπραξή τους.

 
Ειδοποιητήρια
Για την έγκαιρη ενημέρωσή σας, η Τράπεζα σας αποστέλλει κάθε τρίμηνο αντίγραφο κίνησης του λογαριασμού, με πληροφορίες για το δάνειό σας, καθώς και για το ποσό των επόμενων μηνιαίων δόσεων.
Επιπλέον, εάν είστε χρήστης της εφαρμογής i-bank Internet Banking, μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία i-bank statements  για να λαμβάνετε μέσω e-mail ειδοποίηση  για την έκδοση των  λογαριασμών του δανείου σας!


Μη έγκαιρη παραλαβή ειδοποιητηρίου
Το ειδοποιητήριο αποστέλλεται κάθε τρίμηνο στη διεύθυνση επικοινωνίας που μας έχετε δηλώσει. Ακόμη και εάν δεν φτάσει στα χέρια σας για εξωγενείς λόγους που η Τράπεζα δεν μπορεί να ελέγξει, η δόση θα εισπραχθεί όπως προβλέπεται στη σύμβαση του δανείου σας.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Κατάστημα συνεργασίας σας.

 
Καθυστέρηση πληρωμής δόσης δανείου
Θα πρέπει να μεριμνήσετε για την τακτοποίηση της δόσης σας το συντομότερο δυνατό.
Η μη πληρωμή της δόσης σας επιφέρει την επιβολή τόκων υπερημερίας για το διάστημα που αυτή παραμένει απλήρωτη ενώ συνιστά δείγμα μη καλής συναλλακτικής συμπεριφοράς. Ακόμη, ενδέχεται η σύμβαση του δανείου σας να προβλέπει επιπλέον κυρώσεις. 


Αλλαγή λογαριασμού εξυπηρέτησης του δανείου
Για να αλλάξετε τον καταθετικό λογαριασμό εξυπηρέτησης του δανείου σας, επισκεφθείτε ένα Κατάστημά μας, προκειμένου να δηλώσετε το λογαριασμό που επιθυμείτε να χρεώνεται για την είσπραξη των δόσεων του δανείου σας.


Πρόωρη εξόφληση
Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα Κατάστημα και να καταβάλλετε οποιοδήποτε ποσό επιθυμείτε για μερική ή ολική εξόφληση του δανείου σας νωρίτερα από τη λήξη του, χωρίς καμία επιβάρυνση!


Μεταβολή στοιχείων
Δηλώστε άμεσα οποιαδήποτε αλλαγή έχει γίνει στα στοιχεία σας (διεύθυνση κατοικίας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.) με μία επίσκεψη σε ένα Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.
Ενημερωθείτε για τυχόν έγγραφα που χρειάζεται να προσκομίσετε, για να πιστοποιήσετε τα νέα σας στοιχεία, από τo ενημερωτικό έντυπο "Συστηθήκατε; Αν όχι… κάντε το τώρα".