Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις
  • Αρχική
  • Προσωπικός Σύμβουλος Business Banking

Προσωπικός Σύμβουλος Business Banking

Ο Προσωπικός Σύμβουλος Business Banking,  σας προσφέρει την τεχνογνωσία και τη διεθνή τραπεζική εμπειρία του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, σε συνδυασμό με τα πλέον σύγχρονα χρηματοοικονομικά εργαλεία, για την κάλυψη των αναγκών των Επαγγελματιών και ΜΜΕ, με κύκλο εργασιών έως € 2,5 εκ.
 
Εξειδικευμένα Στελέχη της Τράπεζας, σας παρέχουν προσωπική εξυπηρέτηση, με σκοπό να εντοπίζουν και να   καλύπτουν γρήγορα τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, προσφέροντας λύσεις μέσα από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. 
Η ανάπτυξη των εργασιών της επιχείρησής σας και η αποτελεσματική διαχείριση των καθημερινών σας υποχρεώσεων αποτελούν για εμάς προτεραιότητα.
 
Με τον Προσωπικό Σύμβουλο Business Banking της Εθνικής Τράπεζας εξασφαλίζετε:
  • ​Προσωπική εξυπηρέτηση και παροχή υπεύθυνων προτάσεων για χρηματοοικονομικές λύσεις που καλύπτουν τις τραπεζικές σας ανάγκες, σε κάθε στάδιο των εργασιών σας.
  • Εμπιστοσύνη, ασφάλεια και πρόσβαση στις πλέον σύγχρονες εφαρμογές τραπεζικής εξυπηρέτησης.
  • Ταχύτητα εξυπηρέτησης στις καθημερινές σας συναλλαγές, που διεκπεραιώνονται κεντρικά στο Κατάστημα, καθώς και μέσω των υπηρεσιών  i-bank ηλεκτρονικής τραπεζικής, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο.
  • Συνεχή και έγκυρη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την επιχείρησή σας, από το Σύμβουλο της Τράπεζας που φροντίζει την άμεση ενημέρωσή σας.
Για τη συνεργασία σας με Σύμβουλο Business Banking, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το πλησιέστερο Κατάστημα​ της Εθνικής Τράπεζας.