Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος

Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος

Βοηθός Γενικός Διευθυντής Στρατηγικών Εργασιών Μέλος της Διευρυμένης Εκτελεστικής Επιτροπής

Ο Κώστας Αδαμόπουλος εντάχθηκε στην Εθνική Τράπεζα τον Απρίλιο 2019 και ορίστηκε Βοηθός Γενικός Διευθυντής Στρατηγικών Εργασιών του Ομίλου τον Απρίλιο του 2019.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Εθνική Τράπεζα το 2000, όπου και εργάστηκε έως και το 2013. Στη συνέχεια ορίστηκε Βοηθός Γενικός Διευθυντής Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Business Planning στην Τράπεζα Πειραιώς μέχρι το 2016 και to 2017 διετέλεσε Δ/ντης Οικονομικών Υπηρεσιών στην Credicom CF. Μέχρι το 2019, ασχολήθηκε ως σύμβουλος στον κλάδο διαχείρισης μη-εξυπηρετούμενων δανείων. Έχει διατελέσει μέλος σε Εκτελεστικές Επιτροπές, ALCOs και Credit Committees.

Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στα Χρηματοοικονομικά (MSc Finance) από το Πανεπιστήμιο Queen Mary & Westfield (University of London, 1997), της Μ. Βρετανίας καθώς και πτυχίο Οικονομικών (1995) από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Είναι κάτοχος CFA από το 2004.
Κλείσιμο

Επικοινωνία

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.
  1. Τα στοιχεία σας
  2. Το αίτημά σας

Περισσότερες πληροφορίες

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία ώστε να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σε περίπτωση απάτης παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλέφωνο 210 484 8484.
Αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων

back-to-top