Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Σημαντικές διακρίσεις για την Εθνική Τράπεζα από το International Banker

Τα βραβεία “Best Commercial Bank of the Year Greece” και “Best Innovation in Retail Banking Greece” απέσπασε η Εθνική Τράπεζα στο πλαίσιο του καθιερωμένου ετήσιου θεσμού βραβείων του International Banker, κατόπιν ψηφοφορίας από το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού.

Το International Banker είναι ένας ειδησεογραφικός οργανισμός που παρακολουθεί τις εξελίξεις στον παγκόσμιο τραπεζικό τομέα και κάθε χρόνο επιβραβεύει τους κορυφαίους τραπεζικούς οργανισμούς, οι οποίοι θέτουν νέα πρότυπα απόδοσης και διευρύνουν τα περιθώρια ανάπτυξης του χρηματοοικονομικού κλάδου.

Τα βραβεία που απέσπασε η Τράπεζα επιβεβαιώνουν τη συνεισφορά της στον ελληνικό τραπεζικό κλάδο: χορήγηση πολύτιμων κεφαλαίων για την οικονομική ανάπτυξη, νέες καινοτόμες τεχνολογίες που βελτιώνουν την ασφάλεια και την αποδοτικότητα των συναλλαγών, πρωτοβουλίες που ενισχύουν τη θέση της Τράπεζας και την αξία για τους μετόχους.

Οι διακρίσεις αυτές είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την Εθνική Τράπεζα σε αυτή τη χρονική στιγμή, καθώς θέτει σε εφαρμογή ευρύ πλάνο για να ανανεώσει τον ιστορικό της ρόλο και να ενισχύσει τη θέση της στην αγορά.  Κλειδί σε αυτή τη μετάβαση αποτελεί η αλλαγή της στρατηγικής προσέγγισης του Ομίλου, από τα παραδοσιακά τραπεζικά προϊόντα σε νέες προηγμένες υπηρεσίες που τοποθετούν τον πελάτη στο επίκεντρο και προετοιμάζουν τη μετάβαση σε μια νέα εποχή.