Είσοδος Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Η ΔΕΘ-HELEXPO στηρίζει τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αττική μέσω του act4Greece

​Τη δυνατότητα να προσφέρουν έμπρακτα στη δράση «Αλληλεγγύη για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Αττική» έχουν επισκέπτες και εκθέτες κατά τη διάρκεια της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, καθώς η ΔΕΘ-Helexpo αποφάσισε να διαθέσει μέρος του ποσού των εισιτηρίων της Έκθεσης, συνδράμοντας έτσι ενεργά στην εκστρατεία συγκέντρωσης του ποσού του € 1,5 εκατ., ώστε να πραγματοποιηθούν έργα αποκατάστασης στις πυρόπληκτες περιοχές.

Παράλληλα, η ΔΕΘ-Helexpo προχώρησε στη δημιουργία και τοποθέτηση ειδικών ενημερωτικών σημείων στις πύλες της Έκθεσης, προκειμένου οι επισκέπτες να ενημερώνονται διαδραστικά και να παρακινούνται να προσφέρουν απευθείας στη δράση μέσω του www.act4greece.gr.

Οι ενέργειες αυτές βασίζονται στη μακροχρόνια σχέση συνεργασίας της Εθνικής Τράπεζας με τη ΔΕΘ-Helexpo, καθώς αποτελεί την Επίσημη Τράπεζα της Έκθεσης, αλλά και το φορέα υλοποίησης της δράσης για τη στήριξη των πυρόπληκτων.

Ας σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ΔΕΘ-Helexpo στηρίζει δράσεις του Προγράμματος, αφού στο παρελθόν είχε προσφέρει μέρος των εσόδων του θεματικού πάρκου «Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» που είχε φιλοξενηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στο Μαρούσι για την ενίσχυση της δράσης «Καρδιές για Όλους» του ιδρύματος Coeurs Pour Tous Hellas.

Στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμμετέχουν περισσότεροι από 1.500 εκθέτες κι αναμένεται να περάσουν τις πύλες της πάνω από 300.000 επισκέπτες, φιλοδοξώντας να καταστεί η μεγαλύτερη διοργάνωση της τελευταίας εικοσαετίας.

Η ενέργεια αυτή αποδεικνύει ότι το act4Greece έχει τη δύναμη, όχι μόνο να ευαισθητοποιεί απλούς πολίτες, αλλά και να προσελκύει μεγάλες επιχειρήσεις να συμμετέχουν ενεργά και να προσφέρουν τη στήριξή τους σε σημαντικές δράσεις, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης.