Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Διεθνείς διακρίσεις του Trade Finance της Εθνικής Τράπεζας

​Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Εθνική Τράπεζα από τα διεθνή περιοδικά Euromoney και Global Finance για τις υπηρεσίες Trade Finance που παρέχει.

Στο πλαίσιο των "Euromoney Trade Finance Awards 2019", η Τράπεζα απέσπασε τα βραβεία της καλύτερης τράπεζας στην Ελλάδα στον τομέα του Trade Finance στις κατηγορίες Market Leader και Best Service. Τα αποτελέσματα προέκυψαν κατόπιν ψηφοφορίας, με τη συμμετοχή πάνω από 7.000 επιχειρήσεων από 89 χώρες, οι οποίες κλήθηκαν να αξιολογήσουν τους κορυφαίους παρόχους χρηματοδότησης διασυνοριακού εμπορίου διεθνώς.

Μια ακόμα διάκριση από το περιοδικό Global Finance, και συγκεκριμένα το βραβείο "Best Trade Finance Bank in Greece 2019" έλαβε η Τράπεζα για την εξυπηρέτηση των διασυνοριακών συναλλαγών. To περιοδικό επιβραβεύει τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών trade finance σε 96 χώρες, με βάση τον  όγκο συναλλαγών, την παγκόσμια γεωγραφική κάλυψη, την ποιότητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη, την ανταγωνιστική τιμολόγηση και την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών.

Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών trade finance αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη στήριξη των ελληνικών εξαγωγών, ενός από τους βασικότερους πυλώνες για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας.

Η διάκριση της Εθνικής Τράπεζας στις υπηρεσίες Trade Finance επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν την Τράπεζα οι ελληνικές επιχειρήσεις και αναδεικνύει την αποτελεσματική ανταπόκρισή της στις ανάγκες της αγοράς σε κάθε συγκυρία.