Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Καινοτομίας για τους Σπουδαστές Τ.Ε.Ι

Η Τράπεζα υλοποίησε τον 2ο Εσωτερικό Διαγωνισμό Καινοτομίας «Δημιουργώντας την Τράπεζα του Αύριο»  για σπουδαστές Τ.Ε.Ι, με στόχο να τους  δώσει τη δυνατότητα να  εκφράσουν  τις ιδέες τους για την βελτιστοποίηση των λειτουργιών των Καταστημάτων μέσα από την εμπειρία που αποκόμισαν κατά την εξάμηνη πρακτική τους άσκηση στις μονάδες του Δικτύου την περίοδο Οκτώβριου 2018- Μάρτιου 2019.

Την Τετάρτη 3 Απριλίου ολοκληρώθηκε η περίοδος υποβολής συμμετοχών στο διαγωνισμό.  Στο στάδιο της τελικής αξιολόγησης συμμετείχαν 11 προτάσεις, με τις  περισσότερες να αφορούν την αναβάθμιση του internet banking. 

Η  αξιολόγηση των προτάσεων ανέδειξε τους ακόλουθους  3 πρώτους νικητές:  

 

Το 1ο  Βραβείο απονέμεται στον κ. Ταξιάρχη – Χρυσοβαλάντη Νταγιαντά από το Επιχειρηματικό Κατάστημα Ψυχικού για την ιδέα του με τίτλο «Η χρήση τεχνολογίας αναπαράγει τον εκσυγχρονισμό».

Το 2ο  Βραβείο απονέμεται στην κα. Χαραλαμπίδου Αναστασία από το Κατάστημα Σταυρούπολης για την ιδέα της με τίτλο «Ενημέρωση δικαιολογητικών»

Το 3ο Βραβείο απονέμεται στην κα. Έντζι – Ελεωνόρα Γιαούπι  από το Κατάστημα Καλούτσιανης Ιωαννίνων για την ιδέα της με τίτλο «Δημιουργία application (εφαρμογής) I-BANK CONFIRM (confirmation)».

Οι  νικητές θα λάβουν ως έπαθλα δωροεπιταγές για αγορά ειδών τεχνολογίας.

Για να δείτε τη σειρά κατάταξης πατήστε εδώ.  

 

Ευχαριστούμε  ιδιαιτέρως όλους τους σπουδαστές που συμμετείχαν στο Διαγωνισμό, και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία! 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ (015)