Είσοδος Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Aποτελέσματα 1ου Διαγωνισμού Καινοτομίας Σπουδαστών Τ.Ε.Ι.

​Η Τράπεζα υλοποίησε τον 1ο Διαγωνισμό Καινοτομίας «Δημιουργώντας την Τράπεζα του Αύριο»  για σπουδαστές Τ.Ε.Ι, με στόχο να τους  δώσει τη δυνατότητα να  εκφράσουν  τις ιδέες τους για την βελτιστοποίηση των λειτουργιών των Καταστημάτων μέσα από την εμπειρία που αποκόμισαν κατά την εξάμηνη πρακτική τους άσκηση στις μονάδες του Δικτύου την περίοδο Απριλίου-Σεπτεμβρίου 2018.

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η περίοδος υποβολής συμμετοχών στο διαγωνισμό.  Στο στάδιο της τελικής αξιολόγησης συμμετείχαν 15 προτάσεις, με τις  περισσότερες να αφορούν στην ευκολότερη υποβολή επιβεβαιωτικών εγγράφων. 

Η  αξιολόγηση των προτάσεων ανέδειξε τους ακόλουθους  3 πρώτους νικητές:   

Το 1ο Βραβείο απονέμεται στον κ. Θεοφανίδη Γεώργιο από το Κατάστημα Φλώρινας για την ιδέα του με τίτλο «Προσωποποιημένη πληροφόρηση πελατών»

Το 2ο Βραβείο απονέμεται στον κ. Δανόπουλο Δημήτρη από το Κατάστημα Αμφιθέας για την ιδέα του με τίτλο «Πλατφόρμα επικαιροποίησης στοιχείων φυσικών προσώπων»

Το 3ο Βραβείο απονέμεται στον κ. Αλεξιάδη Παναγιώτη  από το Κατάστημα Βυζαντίου – Θεσ/νικης για την ιδέα του με τίτλο «Εύκολη & άμεση υποβολή δικαιολογητικών».

Ο νικητής  του 1ου βραβείου θα λάβει ως έπαθλο ένα  laptop και οι νικητές του 2ου  και 3ου  βραβείου  θα λάβουν από  ένα tablet.  

Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες: θα λάβουν από ένα i-bank payband.  

Για να δείτε τη σειρά κατάταξης πατήστε εδώ

Ευχαριστούμε  ιδιαιτέρως όλους τους σπουδαστές που συμμετείχαν στο Διαγωνισμό, και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!