Κάνε την κίνηση που κερδίζει!

Μπες στον κόσμο του Messi με τις πιστωτικές κάρτες Mastercard® από την Εθνική Τράπεζα!

Η Mastercard και η Εθνική Τράπεζα σου δίνουν  την ευκαιρία να ζήσεις από κοντά ιστορικές ποδοσφαιρικές στιγμές αλλά και να αποκτήσεις αποκλειστικά δώρα με την υπογραφή του Messi.

Τώρα κάθε φορά που χρησιμοποιείς τις πιστωτικές κάρτες Mastercard® από την Εθνική Τράπεζα, μπαίνεις στην κλήρωση για συλλεκτικά δώρα με την υπογραφή του αγαπημένου σου παίκτη αλλά και εισιτήρια για το UEFA Champions League στο εξωτερικό.

Αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα Mastercard από την Εθνική Τράπεζα, κάνε αίτηση για να αποκτήσεις την δική σου τώρα, χρησιμοποίησέ τη κατά τη διάρκεια ισχύος της ενέργειας και διεκδίκησε αποκλειστικά δώρα.

Διάρκεια Ενέργειας: 12/09/2022 - 13/11/2022

Ενημερωθείτε για τους όρους & προϋποθέσεις εδώ.

Με 2 λόγια:

Με κάθε σου αγορά με την πιστωτική κάρτα Mastercard® από την Εθνική Τράπεζα διεκδικείς:

  • αποκλειστικά δώρα με την υπογραφή του Messi
  • εισιτήρια για τους αγώνες του UEFA Champions League

 

 
Messi

Εάν είσαι ήδη κάτοχος πιστωτικής κάρτας Mastercard® από την Εθνική Τράπεζα μπες στο priceless.com/nbg για να δεις αποκλειστικά βίντεο από τη ζωή του Messi!

Μαθαίνω περισσότερα
go4more

go4more: κερδίζετε πόντους, κερδίζετε ευρώ!

Συναλλαγές με την πιστωτική σας κάρτα, πληρωμή των λογαριασμών σας, ασφάλιση του οχήματός σας, συνεπής αποπληρωμή των δόσεων του δανείου σας, αγορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με τη χρεωστική ή την προπληρωμένη κάρτα σας και πολλά ακόμη. Όλα είναι τρόποι με τους οποίους κερδίζετε πόντους και τους εξαργυρώνετε σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου!
Μαθαίνω περισσότερα

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο

Επικοινωνία

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.
  1. Τα στοιχεία σας
  2. Το αίτημά σας

Περισσότερες πληροφορίες

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία ώστε να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σε περίπτωση απάτης παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλέφωνο 210 484 8484.
Αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων

back-to-top