Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις
  • Αρχική
  • Internet Banking και ΑΤΜ για όλους!

Μάθε με την Εθνική!

Στην Εθνική Τράπεζα στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους και τις ανάγκες τους με κάθε τρόπο. Έτσι, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την αγαπημένη ηθοποιό Σμαράγδα Καρύδη, και δημιουργήσαμε για εσάς μια σειρά από εκπαιδευτικά video. Μέσα από αυτά, μαθαίνετε πώς να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Internet Banking, να πραγματοποιείτε online πληρωμές και μεταφορές χρημάτων, αλλά και να ελέγχετε το υπόλοιπο και τις κινήσεις των λογαριασμών, καρτών και δανείων σας. 

All2.jpg

Με τα εκπαιδευτικά βίντεο, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, σας ξεναγούμε βήμα βήμα στον κόσμο των συναλλαγών μέσω Internet Banking, ενώ, παράλληλα, μπορείτε να μας καλείτε στην ειδική γραμμή εκπαίδευσης, 211 100 11 11, για να ολοκληρώνετε πάντα όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας γρήγορα και εύκολα.

                 

 Mairy2.jpg                 George2.jpg               

                  

 Kathrine2.jpg                 Manolis2.jpg                    

Παρακάτω, καθώς και στο YouTube κανάλι μας, μπορείτε να δείτε επιπλέον εκπαιδευτικά βίντεο που έχουμε δημιουργήσει για συναλλαγές μέσω Internet και Mobile Banking, αλλά και ΑΤΜ.

                                 

                             


Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας και να ανακαλύπτουμε διαρκώς τρόπους για να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας εύκολα, απλά και με ασφάλεια, όποτε θέλετε.