Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Πρόγραμμα Internship i-work@nbg

​​​​​​​​Στο πλαίσιο του Προγράμματος Internship "i-work@nbg", η Εθνική Τράπεζα προσκαλεί νέους και νέες, με ειδίκευση στον τομέα της Πληροφορικής, να συμμετάσχουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ομίλου!

Το Πρόγραμμα θα προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να αποκτήσουν, μέσω έμμισθης πρακτικής άσκησης, τεχνογνωσία και επαγγελματική εμπειρία σε νέες τεχνολογίες, υποστηρίζοντας την ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Η συστηματική αξιοποίηση νέων τεχνολογιών αποτελεί για την Εθνική Τράπεζα απόλυτη προτεραιότητα και η απασχόληση 20 “digital i-workers” ενισχύει τη δέσμευσή της για ψηφιακή εξέλιξη.

Αν θέλεις να συμβάλεις στο όραμα του ψηφιακού μετασχηματισμού του Ομίλου, σε ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον, γίνε μέλος της ομάδας μας.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα ξεκινά στις 4.12.2019 και ολοκληρώνεται στις 20.12.2019.

Στην Εθνική Τράπεζα σε περιμένουμε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί  την επόμενη μέρα!

 

  

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους έως την Παρασκευή 20.12.2019, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο αναφέροντας με σειρά προτεραιότητας τις θέσεις για τις οποίες ενδιαφέρονται (μέχρι 2 θέσεις).

Οι υποψήφιοι που θα κληθούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής  θα χρειαστεί να αποστείλουν στη συνέχεια σε ηλεκτρονική μορφή τα πιστοποιητικά σπουδών τους.

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανθρώπινου Δυναμικού Τράπεζας και Ομίλου,


​καλώντας στα τηλέφωνα:

210 334 2425          210 334 1704
210 334 1403          210 334 2094

​                                   
​ή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
i-work@nbg.gr