Είσοδος Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

i-bank Simple Pay Spot

Πληρωμή λογαριασμών γρήγορα και απλά στα καταστήματα με το σήμα 

 


Τι είναι η υπηρεσία i-bank Simple Pay Spot

 

Με τη νέα υπηρεσία i-bank Simple Pay Spot της Εθνικής Τράπεζας, μπορείτε να πληρώνετε, εύκολα και γρήγορα, περισσότερους από 150 λογαριασμούς σας σε ΔΕΚΟ (ρεύμα, νερό κ.ά.), τηλεπικοινωνίες (σταθερή και κινητή τηλεφωνία, internet), ασφαλιστικές εταιρείες και άλλους οργανισμούς, καθώς και να προμηθεύεστε άυλα προϊόντα, όπως χρόνο καρτοκινητής/σταθερής τηλεφωνίας και Internet και κωδικούς προπληρωμένης αξίας για συναλλαγές στο διαδίκτυο,  χωρίς να περιμένετε σε ουρές.
Αρκεί να επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα μικρής λιανικής της περιοχής σας (μίνι μάρκετ, ψιλικά, kiosk, περίπτερο κ.ά.) με το σήμα i-bank Simple Pay Spot.

Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας οποιαδήποτε ώρα, κοντά στο σπίτι σας και, κυρίως, με τη σιγουριά και ασφάλεια που παρέχει η Εθνική Τράπεζα.


Πώς πληρώνετε τους λογαριασμούς σας

Η πληρωμή των λογαριασμών γίνεται προς το παρόν με μετρητά, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η δυνατότητα πληρωμής με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας της Εθνικής, καθώς και άλλων τραπεζών.

Μετά την πραγματοποίηση της συναλλαγής, λαμβάνετε απόδειξη πληρωμής από την Εθνική Τράπεζα. Η απόδειξη αναγράφει ένα μοναδικό αριθμό, ώστε να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αναζητήσετε την τύχη της πληρωμής σας, καλώντας το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Εθνικής Τράπεζας στο 18 18 18. Όπως ακριβώς θα κάνατε αν είχατε πληρώσει από οποιοδήποτε Κατάστημα της Τράπεζας ή  μέσω των ηλεκτρονικών καναλιών i-bank (i-bank Internet, Phone & Mobile Banking, ΑΤΜ, www.simplepay.gr)!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καθημερινών σας αναγκών, οι παρεχόμενες συναλλαγές εμπλουτίζονται συνεχώς, με στόχο την ένταξη Πληρωμών Δημοσίου και Ασφαλιστικών Ταμείων.

(*)  Όλες οι συναλλαγές μέσω της υπηρεσίας i-bank Simple Pay Spot χρεώνονται με προμήθεια 1 ευρώ.


 
Κατηγορίες διαθέσιμων συναλλαγών πληρωμών στα i-bank Simple Pay Spots
 
 
 ​
Video

Δείτε πώς μπορείτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας εύκολα και γρήγορα με τη νέα υπηρεσία i-bank Simple Pay Spot.

 
 

 


Εντάξτε το κατάστημά σας στο δίκτυο i-bank Simple Pay Spot της Εθνικής, εξοπλίζοντάς το με ένα ειδικά προσαρμοσμένο για την υπηρεσία αυτή Σύστημα Ταμείου της RBS και αποκτήστε νέα έσοδα και αυξημένη επισκεψιμότητα, εύκολα και γρήγορα!
 


 
Η υπηρεσία i-bank Simple Pay Spot 

 
Στα καταστήματα μικρής λιανικής που εντάσσονται στο δίκτυο i-bank Simple Pay Spot, οι καταναλωτές μπορούν να εξοφλούν περισσότερους από 150 λογαριασμούς (σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κινητή και σταθερή τηλεφωνία κ.ά.), καθώς και να προμηθεύονται άυλα προϊόντα, όπως χρόνο καρτοκινητής/σταθερής τηλεφωνίας και Internet και κωδικούς προπληρωμένης αξίας για συναλλαγές στο διαδίκτυο.
Η πραγματοποίηση των συναλλαγών γίνεται με την καταβολή μετρητών από τον πελάτη και ισόποση χρέωση του ειδικού λογαριασμού που θα τηρεί το κατάστημα λιανικής στην Εθνική Τράπεζα, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η δυνατότητα πληρωμής με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας της Εθνικής, καθώς και άλλων τραπεζών.

Για την παροχή της νέας υπηρεσίας ηλεκτρονικών πληρωμών i-bank Simple Pay Spot στις επιχειρήσεις μικρής λιανικής, η Εθνική Τράπεζα υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την RBS Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες σχεδιασμού και διάθεσης καινοτομικών ταμειακών συστημάτων. 

Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η δημιουργία ενός ευρύτατου δικτύου καταστημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα, τα οποία λειτουργούν ως Σημεία Πληρωμής του i-bank Simple Pay Spot, με στόχο την εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την ενίσχυση των επιχειρήσεων μικρής λιανικής. 

 
Οφέλη για τα καταστήματα λιανικής 

Τα οφέλη για τις επιχειρήσεις μικρής λιανικής που θα γίνουν Σημεία Πληρωμής του i-bank Simple Pay Spot είναι πολλαπλά: 
  • Η καθημερινή πελατεία αυξάνεται, διευρύνονται οι εργασίες και δημιουργούνται νέες πηγές εσόδων.
  • ​Η σηματοδότηση του καταστήματος ως εγκεκριμένου σημείου «i-bank Simple Pay Spot» του παρέχει 
    κύρος και αναγνωρισιμότητα, διαφοροποιώντας το από τον τοπικό ανταγωνισμό. 
  • Το κατάστημα απολαμβάνει ιδιαίτερης προβολής, τόσο μέσα από τις τακτικές διαφημιστικές καμπάνιες της Εθνικής Τράπεζας για το δίκτυο «i-bank Simple Pay Spot», όσο και μέσα από την ένταξή του σε ειδική ιστοσελίδα που περιλαμβάνει όλα τα «Σημεία Πληρωμής».

Πώς θα γίνετε μέλος του Δικτύου i-bank Simple Pay Spot

Η διαδικασία ένταξης της επιχείρησης στο δίκτυο i-bank Simple Pay Spot είναι γρήγορη, απλή και διεκπεραιώνεται µέσω του πανελλαδικού δικτύου συνεργατών της RBS.  Προϋπόθεση αποτελεί η τήρηση καταθετικού λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα και η τροφοδότησή του με αντίτιμο των πραγματοποιούμενων ημερήσιων συναλλαγών, καθώς και η ύπαρξη ευρυζωνικής σύνδεσης Internet, από οποιοδήποτε πάροχο, στο κατάστημα της επιχείρησης. 
 
Η πίστωση του λογαριασμού με χρήματα σε πραγματικό χρόνο, μπορεί να γίνει εύκολα και απλά από τον ιδιοκτήτη του σημείου, με όλους τους προσφερόμενους  τρόπους που διαθέτει η Τράπεζα (Κατάστημα, ΑΤΜ με αυτόματο καταθετήριο, i-bank Internet Banking). 

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της RBS:  http://www.rbs.gr/el/υπηρεσίες/i-bank-simple-pay-spot.

 
Υλικοτεχνική υποδομή
 
Μέσω των προηγμένων συστημάτων ταμείου της εταιρείας RBS, κάθε σημείο πληρωμής i-bank Simple Pay Spot εξοπλίζεται με την πλέον εξελιγμένη υλικοτεχνική υποδομή, που συνδέεται με απόλυτα αυτοματοποιημένο και ασφαλή τρόπο με τα συστήματα της Εθνικής Τράπεζας. 

Και όχι μόνο αυτό. Υποστηρίζει ταυτόχρονα και ευρύτερες ανάγκες του καταστήματος, όπως έκδοση νόμιμων φορολογικών αποδείξεων λιανικής πώλησης και τιμολογίων, πλήρη διαχείριση λειτουργιών ταμείου, εμπορική και οικονομική διαχείριση της επιχείρησης (αποθήκη, πελάτες, προμηθευτές) κ.ά.  

​Επίσης, μέσω της υπηρεσίας Link4all που διαθέτει η εταιρεία RBS μπορεί να έχει αναλυτική πληροφόρηση για όλες τις συναλλαγές που έχει πραγματοποιήσει, αναλυτικά στοιχεία του αριθμού συναλλαγών και ποσών που έχουν εισπραχθεί, όπως και των αντίστοιχων προμηθειών που αναλογούν. 

 
Κατηγορίες διαθέσιμων συναλλαγών πληρωμών στα i-bank Simple Pay Spots
 


 

 

Video

 
Δείτε πώς μπορείτε να εξυπηρετήσετε την πληρωμή λογαριασμών των πελατών σας, εύκολα και γρήγορα, με τη νέα υπηρεσία i-bank Simple Pay Spot.