Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Δυνατότητες που σας δίνει η επαγγελματική σας κάρτα

BusinessCard MasterCard
 • Αγορές προϊόντων και υπηρεσιών
  Με την επαγγελματική σας κάρτα BusinessCard MasterCard μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές προϊόντων και υπηρεσιών σε επιχειρήσεις με το σήμα MasterCard οπουδήποτε στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η BusinessCard MasterCard από την Εθνική Τράπεζα είναι ένα σύγχρονο και ευέλικτο μέσο συναλλαγών, ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις επαγγελματικές σας ανάγκες.
 • Αναλήψεις μετρητών
  Μέσω του εκτεταμένου δικτύου i-bank ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, καθώς και του δικτύου ΑΤΜ των υπολοίπων τραπεζών, η BusinessCard MasterCard σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, αναλήψεις μετρητών από τα ATM  που φέρουν το σήμα MasterCard στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Πληρωμές λογαριασμών
  Eξοφλήστε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις με την κάρτα σας BusinessCard MasterCard της Εθνικής Τράπεζας. Πληρώστε λογαριασμούς σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης, ασφαλίστρων κ.λπ.
 • Υπηρεσία ασφαλών συναλλαγών
  Η επαγγελματική σας κάρτα BusinessCard MasterCard σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε αγορές στο internet, μέσω της υπηρεσίας MasterCard® SecureCode™ / Verified by VISA. Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία πιστοποίησης της ταυτότητας του κατόχου που παρέχει πρόσθετη ασφάλεια κατά τη διενέργεια αγορών στο internet, την οποία εγκαινιάζει η Εθνική Τράπεζα για όλους τους κατόχους καρτών.